Inventaris keuken
Onze keuken is voorzien om voor groepen tot 160 personen te koken. Borden, bestek en al het kookgerei is aanwezig. Na gebruik moet de keuken altijd gekuist worden achtergelaten. Wanneer men kiest om voor de poets te betalen dan geldt dat voor alle gebruikte lokalen behalve de keuken. Het is belangrijk de verantwoordelijke van de keuken hiervan op de hoogte te brengen. Het gebruik van de toestellen wordt uitgelegd bij aankomst. Wat stuk gaat, moet bij vertrek gemeld worden. Respecteer de aantallen (stapels borden, bestekbakken…) die weergegeven zijn in de kasten bij het wegzetten van het tafelgerief op het einde van uw verblijf.
Apparatuur
1 braadslede (kantelbaar – gas)
1 fornuis (8-pits met 2 ovens – gas)
2 grondvuren (gas)
2 friteuses (15 liter – gas – enkel voor frieten)
4 koelkasten (ca. 550 liter)
2 diepvrieskisten (ca. 260 liter)
2 koffiezetapparaten (15 kops)
1 microgolfoven
1 waterkoker (1,7 liter)
1 professionele vaatwasser
1 wasmachine (9 kg – zelf wasmiddel voorzien)
1 droogkast (met droogrek en waslijn)
Kookpotten & pannen
1 kookpot zonder deksel (10 liter)
12 kookpotten met deksel (4 tot 50 liter)
1 kookpot met deksel en aftapkraantje (50 liter)
9 braadpannen (Ø25 tot 38 cm)
7 steelpannen (Ø 20 tot 25cm)
Kookbestek en keukenmateriaal
15 ardappelmessen
4 bains-marie (9 liter)
1 barbecue (incl 2 tangen)
1 blikopener
1 deegrol
6 dunschillers
2 eiersnijders
1 elektrisch mes
3 inox emmers (10 liter)
2 flessenopeners
2 grote frietvergieten
1 handmixer (incl kloppers)
1 keukenrolhouder
1 keukenweegschaal
2 grote kloppers
8 normale kloppers
2 knoflookpersen
5 plastic kommen
5 gekartelde messen
6 maatbekers (0,7 tot 5 liter)
7 inox mengkommen (Ø20 tot 40)
1 nootmuskaatrasp
1 ontkurker
2 inox ovenschotels (20 en 30 op 40 cm)
4 pannenlikkers
11 pollepels (0,25 tot 1,5 liter)
4 grote pureestampers groot
4 normale pureestampers
3 raspen
5 grote roerlepels
3 normale roerlepels
1 schaar
12 schuimspanen (groot en klein)
3 serveerwagens
1 grote slazwierder
1 slijpstaaf voor messen
5 snijplanken in diverse maten
1 snijplankhouder
3 snijmessen
9 spatels (groot en klein)
1 grote staafmixer
1 gewone staafmixer
5 trechters
1 uienhakker
7 vergieten (diverse maten)
1 vleesvork
Tafelgerief
Op basis van het aantal verblijvers (per pakket)
50 platte borden
50 soepborden
50 waterglazen
50 plastic bekers
50 tassen
50 ondertassen
50 dessertborden
50 dessertkommen
50 bestekken (kleine lepels, grote lepels, vorken en messen)
12 broodmandjes
40 dienbladen
40 eierdopjes
12 peper en zoutstellen
12 soepterrines (4,3 liter)
20 glazen kommen (2,7 liter)
30 inox kommen
20 opscheplepels
10 pollepels (Ø 8 cm)
10 sauskommen
3 sauslepels
10 inox schenkkannen (2 liter)
20 inox schotels
7 schuimspanen
70 soepkommen
10 spaghettitangen
2 thermoskannen (1,8 liter)
3 taartscheppen
3 glazen waterkaraffen (0,3 liter)
10 glazen waterkaraffen (1,3 liter)