Inventaris keuken

Onze keuken is voorzien om voor groepen tot 160 personen te koken. Borden, bestek en al het kookgerei is aanwezig. Na gebruik moet de keuken altijd gekuist worden achtergelaten. Wanneer men kiest om voor de poets te betalen dan geldt dat voor alle gebruikte lokalen behalve de keuken. Het is belangrijk de verantwoordelijke van de keuken hiervan op de hoogte te brengen. Het gebruik van de toestellen wordt uitgelegd bij aankomst. Wat stuk gaat, moet bij vertrek gemeld worden. Respecteer de aantallen (stapels borden, bestekbakken…) die weergegeven zijn in de kasten bij het wegzetten van het tafelgerief op het einde van uw verblijf.

Apparatuur

1 braadslede (kantelbaar – gas)
1 fornuis (8-pits met 2 ovens – gas)
2 grondvuren (gas)
2 friteuses (15 liter – gas – enkel voor frieten)
4 koelkasten (ca. 550 liter)
2 diepvrieskisten (ca. 260 liter)
2 koffiezetapparaten (15 kops)
1 microgolfoven
1 waterkoker (1,7 liter)
1 professionele vaatwasser
1 wasmachine (9 kg – zelf wasmiddel voorzien)
1 droogkast (met droogrek en waslijn)

Kookpotten & pannen 

1 kookpot zonder deksel (10 liter)
12 kookpotten met deksel (4 tot 50 liter)
1 kookpot met deksel en aftapkraantje (50 liter)
9 braadpannen (Ø25 tot 38 cm)
7 steelpannen (Ø 20 tot 25cm)

    Kookbestek en keukenmateriaal

    15 ardappelmessen
    4 bains-marie (9 liter)
    1 barbecue (incl 2 tangen)
    1 blikopener
    1 deegrol
    6 dunschillers
    2 eiersnijders
    1 elektrisch mes
    3 inox emmers (10 liter)
    2 flessenopeners
    2 grote frietvergieten
    1 handmixer (incl kloppers)
    1 keukenrolhouder
    1 keukenweegschaal
    2 grote kloppers
    8 normale kloppers
    2 knoflookpersen
    5 plastic kommen
    5 gekartelde messen
    6 maatbekers (0,7 tot 5 liter)
    7 inox mengkommen (Ø20 tot 40)
    1 nootmuskaatrasp
    1 ontkurker
    2 inox ovenschotels (20 en 30 op 40 cm)
    4 pannenlikkers
    11 pollepels (0,25 tot 1,5 liter)
    4 grote pureestampers groot
    4 normale pureestampers
    3 raspen
    5 grote roerlepels
    3 normale roerlepels
    1 schaar
    12 schuimspanen (groot en klein)
    3 serveerwagens
    1 grote slazwierder
    1 slijpstaaf voor messen
    5 snijplanken in diverse maten
    1 snijplankhouder
    3 snijmessen

    9 spatels (groot en klein)
    1 grote staafmixer
    1 gewone staafmixer
    5 trechters
    1 uienhakker
    7 vergieten (diverse maten)
    1 vleesvork

      Tafelgerief

      Op basis van het aantal verblijvers (per pakket)

      50 platte borden
      50 soepborden
      50 waterglazen
      50 plastic bekers
      50 tassen
      50 ondertassen
      50 dessertborden
      50 dessertkommen
      50 bestekken (kleine lepels, grote lepels, vorken en messen)

      12 broodmandjes
      40 dienbladen
      40 eierdopjes
      12 peper en zoutstellen
      12 soepterrines (4,3 liter)
      20 glazen kommen (2,7 liter)
      30 inox kommen
      20 opscheplepels
      10 pollepels (Ø 8 cm)
      10 sauskommen
      3 sauslepels
      10 inox schenkkannen (2 liter)
      20 inox schotels
      7 schuimspanen
      70 soepkommen
      10 spaghettitangen
      2 thermoskannen (1,8 liter)
      3 taartscheppen
      3 glazen waterkaraffen (0,3 liter)
      10 glazen waterkaraffen (1,3 liter)